0212 771 00 01 info@saycelik.com.tr Harita

Haberler

MosBuild Uluslararası Yapı ve İç Dekorasyon Fuarı

Üretimdeki gücünü ihracata yansıtan firmamız, 28. Uluslararası Yapı ve İç Dekorasyon Fuarı 28 ‑ 31 Mart 2023, MOSKOVA / RUSYA yeni çıkan ürünlerimizi, geliştirdiğimiz ve inovasyon sağladığımız bir çok ürünü sergileyeceğiz. Kahve içmeye bekleriz..   PAVILLION 2 | HALL 7, CROCUS EXPO BANYO

Sizler için Değiştik, Geliştik, Yenilendik !

Önceliğimiz Sağlığınız Covid-19

Üretim aşamamızın tamamında ülkemizde ve dünyada tercih edilmiş normlar ve standartlarda üretim yapmaktayız. Tüm bu inceliğimiz, hassasiyetimiz gayretimiz sağlığınıza ve çevreye olan sorumluluk anlayışımızın gereğidir.

BATIMAT 2019 FUARINDAYIZ

Üretimdeki gücünü ihracata yansıtan firmamız, Avrupa’nın en prestijli fuarlarından olan BATIMAT 2019 FUARINDA ; yeni çıkan ürünlerimizi, geliştirdiğimiz ve inovasyon sağladığımız bir çok ürünü sergileyeceğiz. Kahve içmeye bekleriz.. (HALL 28 - C 11)

Kurumsal Web Sitemiz Sizler İçin Yenilendi

SAY firması olarak temel amacımız; varlık sebebimiz olan siz müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır. Bu vizyon doğrultusunda, tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek, daha işlevsel ve aranılan bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla, güncel trendlere uygun olarak kurumsal web sitemizi yenilemiş bulunmaktayız.

https://www.traditionrolex.com/28

https://www.traditionrolex.com/28